Welkom bij de NVBS Winkel

Alle informatie over de NVBS Winkel vindt U op http://www.nvbs.com/winkel

 

De NVBS Winkel biedt uitsluitend aan leden van de NVBS de mogelijkheid bestellingen te plaatsen via de NVBS website op Internet. Daarbij kan de keuze worden gemaakt te betalen via iDEAL of via een gewone bankoverschrijving. Bij een bankoverschrijving via IBAN: NL14 INGB 000 000 90 80 , BIC INGBNL2A ten name van NVBS Winkel.

Komt u naar de NVBS Winkel te Amersfoort en wilt u zekerheid dat een boek daar direct uit voorraad leverbaar is, neem dan eerst even contact met ons op. Het kan u een vergeefse reis besparen.

This website, to order books and DVD’s, is for NVBS members only. For more information please send a message to nvbswinkel@nvbs.com.

Aan onze leden, gebruikers van deze website:

De service aan u, om het via deze webwinkel mogelijk te maken op eenvoudige wijze boeken e.d. in het  interessegebied van onze vereniging te bestellen maakt ons geen handelaar in wettelijke zin.

De definitie van handelaar gaat uit van een natuurlijke of rechtspersoon die handelt in het kader van zijn handels-, bedrijfs-, ambachts- of beroepsactiviteit. Dat is bij ons niet het geval. In de praktijk komt het er op neer dat wij voor gemak en eenvoud een 100% vooruitbetaling van u mogen blijven vragen ook na de wijzigingen van de consumentenwetgeving die 13 juni 2014 ingaat. Bestellingen via onze vereniging gedaan zijn ook uitgesloten van retourrecht, tenzij sprake is van misdruk of gebrek.

NVBS Winkel, Stationsplein 43, 3818 LE Amersfoort. KvK nr. 40407748. Tel. 033-4621890.

Klik voor meer informatie op de link bovenaan deze pagina.