Home :: Tijdschriften inbinden

Tijdschriften inbinden

 

De NVBS Winkel bemiddelt ook bij het inbinden van tijdschriften.

Het inbindwerk wordt verricht bij een erkend bedrijf, wat garant staat voor een goede kwaliteit. Opdrachten worden verzameld en tweemaal per jaar verwerkt. De uiterste inleverdata zijn de eerste zaterdag in april en de eerste zaterdag in oktober.

Inbinden is mogelijk voor Op de Rails en andere tijdschriften. Er kan worden gekozen uit verschillende kleuren banden en diverse lettertypen opdruk. In de winkel is een zichtexemplaar van een gebonden jaargang Op de Rails aanwezig.
Inbinden geschiedt bij bladen met een vergelijkbare omvang als het huidige Op de Rails in beginsel in één band per jaargang. Bij dunnere jaargangen passen er meer in een band. Bij dikkere bladen wordt geadviseerd deze in meerdere banden te laten binden.

Bijzondere wensen zijn tegen meerprijs mogelijk. Wie al eerder bindwerk heeft laten verrichten en zoveel mogelijk een gelijke uitvoering wil, wordt aangeraden een band als voorbeeld mee te brengen.
Inbindwerk kan worden ingeleverd in de NVBS Winkel te Amersfoort gedurende de openingstijden.

Voor vragen of opmerkingen over inbindwerk kunt u uitsluitend terecht bij de NVBS Winkel in Amersfoort of via een e-mail op nvbswinkel@nvbs.com.
U kunt daarvoor ook gebruikmaken van het formulier wat u kunt vinden in de rubriek “HELP”, vraag het ons. De inbrengers krijgen bericht zodra het werk gereed is.

De prijs bedraagt voor NVBS-leden € 37,50 per band voor een normale uitvoering zonder opdruk en € 40,00 met opdruk. Betaling dient plaats te vinden bij het inleveren van het werk. 

Er zijn geen artikelen in de on-line verkoop in deze categorie.